BIO-KÖR
Fejléc

Az egészségre figyelünk, hogy elkerüljük a betegségeket!

Első lépés az önismeret. A kronogenetika segítségével meghatározhatóak alkati adottságaink bioritmus jegyek alapján. A szellemi-lelki-testi bioritmusunk más-más periódusidővel hullámzik születésünk óta, melyből a pillanatnyi állapotunk kiszámolható. Ez az információ főleg azoknak hasznos, akik természetközeli életet élnek, azaz a civilizáció deformáló hatásait eredményesen el tudják hárítani.

A bioritmus elemzés azonban szellemi, lelki és testi adottságainkat is képes tipizálni. Ezzel az azonos napon születők egyformának tűnnek, de személyes beszélgetés során a számok jelentést kapnak, mintegy üzenetet közvetítenek. Kellő körültekintéssel ez nagyon találó, ugyanakkor nagyon vidám beszélgetés lehet, egyben tanulságos is. Megkönnyíti saját magunkat kívülről szemlélni és komoly segítséget jelent az érzelmi kommunikációnkban, mások megértésében is.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Megújult BIO-Kör

Történetünk

Dr. Karácsony Ferenc  2018.05.07. 19:13
A BIO-Kör mára nosztalgikus emlék. Egyetemista koromban alapítottuk barátaimmal, és a Pécsi Orvostudományi Egyetem Reumatológiai Osztályának tornatermét kaptuk meg, hogy hétfőn esténként összejöhessünk. Akkoriban még Maria Treben könyvét selyempapíron, indigóval sokszorosítottuk, így Dr Oláh Andor tanítóm könyvtára még hatalmasabb kincsestárnak bizonyult, mint ma a Google, melyhez teljes hozzáférést kaptam. Az összejöveteleinken relaxációs módszereket, légzőgyakorlatokat, jóga ászanákat, masszázsféléket, meditációs technikákat gyakoroltunk, és minden alkalomra készített valaki vegetáriánus ételeket.  Egymást tanítottuk, de sok hasonló gondolkodású embert vonzottunk. Rendszeres látogatóink és tanítóink voltak a Vágottpusztai Jógások, az Adventisták, a rádzsa jógik, harcművészek, akiktől Taichit, Chikungot, Vaitankungot tanultunk. Alapvető ismereteket szereztünk a természetgyógyászatból, s mindezt beépítettük az életünkbe. A heti rendszeresség akkor sem szűnt meg, amikor minden héten Bp-ről kellett idő előtt hazautaznom, hogy vezessem a Kört. Hétvégenként gyakran találkoztam Dr. Oláh Andorral, részt vettem az általa havonta rendezett baráti összejövetelein. Általa és a Kör által akkor tudtunk kitekinteni a nagyvilágra, amikor erre még gondolni sem lehetett.
Hatalmas értéke volt az együtt töltött időnek az is, hogy egymásra barátként számíthatunk azóta is. De a legnagyobb jelentősége abban rejlett, hogy életünk részévé vált az a szemlélet, amit azóta olyan ősi tanításokban láttam viszont, mint a Huna filozófia.
A Kör szétszéledt, ahogy mindenki dolgozni kezdett, családot alapított. A helyet sem használhattuk tovább, a körülmények minden szinten megváltoztak.
Kb 10 éve próbáltam megújítani a Kört Budapesten, de sokunkat nem értem el, és az új érdeklődők inkább valami klubot vártak, ami kötetlenebb, személytelenebb volt, mint az eredeti Bio-Kör.
Ezt az oldalt 2006-ban hoztam létre, főleg az egészséges életmód kellékeit összegyűjtve. Mára ezt új alapkra kell helyezni. Utolsó próbálkozásom egy facebook oldal létrehozása volt 2011. októberében.
Életem ezután a szándékomtól eltérően alakult, nem volt lehetőségem  újragondolni, hogy milyen hasonló kezdeményezéssel álljak elő.

 
Tartalom

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról