BIO-KÖR
Fejléc

Az egészségre figyelünk, hogy elkerüljük a betegségeket!

Első lépés az önismeret. A kronogenetika segítségével meghatározhatóak alkati adottságaink bioritmus jegyek alapján. A szellemi-lelki-testi bioritmusunk más-más periódusidővel hullámzik születésünk óta, melyből a pillanatnyi állapotunk kiszámolható. Ez az információ főleg azoknak hasznos, akik természetközeli életet élnek, azaz a civilizáció deformáló hatásait eredményesen el tudják hárítani.

A bioritmus elemzés azonban szellemi, lelki és testi adottságainkat is képes tipizálni. Ezzel az azonos napon születők egyformának tűnnek, de személyes beszélgetés során a számok jelentést kapnak, mintegy üzenetet közvetítenek. Kellő körültekintéssel ez nagyon találó, ugyanakkor nagyon vidám beszélgetés lehet, egyben tanulságos is. Megkönnyíti saját magunkat kívülről szemlélni és komoly segítséget jelent az érzelmi kommunikációnkban, mások megértésében is.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Kronogenetika

Kronogenetika - iridogenetika

2018.05.07. 16:14, jolevego
A születési idő, mint genezis - avagy üzenet magunkról magunknak

A kronogenetika elnevezés azt jelzi, hogy maga a születési idő determinál egy alkati potenciált. Ez áll a rendelkezésünkre, ebből van lehetőségünk az optimumot megteremteni. Ehhez fontos azt is tudni, hogy a személyiségünk több rétegű, és a kronogenetika csak a felszín. Az a felszín, ami a külvilághoz kapcsolódik, rosszabb szóval az egónk.

Az iridológiai kutatásaimból az derült ki, hogy mélyebb személyiségvonásokat az íriszből érdemes meghatározni. Ez sokkal nehezebb, összetettebb feladat, mint a kronogenetikai elemzés. A teljesebb önismerethez azonban célszerű az iridogenetikai elemzés is. Erről máshol részletesebben írok.

A kronogenetikához visszatérve, a születési adatokból és az oldaldominancia meghatározásából egy táblázatot készítünk. A számokról alább részletesen írok. Azt emelném ki, hogy nincs jó vagy rossz szám. Nem jobb a több, nem rosszabb a kevesebb. Ugyanakkor minden számértékhez hozzárendelhetünk egy kiértékelést, amit már személyesen lehet pontosítani, amiből kiderülhet, hogy az adott személynek a számok hogyan segíthetnének a célja megfogalmazásában és elérésében. Vannak életfeladatok, amiket ha elmulasztunk kibontakoztatni, akkor megmagyarázhatatlan frusztrációk érnek. Vannak személyek, akikkel, bármennyire is szeretjük őket, kommunikációs problémáink és ehhez kapcsolódóan rossz élményeink keletkeznek.

És nem utolsósorban mindig itt vagyunk magunknak, hogy az életünket jól-rosszul minősítsük az elvárásaink alapján. Sajnos ezt akkor is megtesszük, ha nem vagyunk mindig tudatában ennek. Ezért van szükségünk önismeretre, hogy az elvárásaink alkalmasak és méltóak legyenek önmagunkhoz. Sokszor ezért tennünk kell, és ez mindig nehéz, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen irányban indulunk el.

 

Kronobiológia

2018.05.07. 16:08, Dr. Artur Zsazskov – dr. Tatjana Szmirnova:
Történelmi előzmények

A kronobiológia születési éve 1729, addig semmilyen rendszerezett leírás nem volt az élő szervezetek időérzékeléséről. A kutatók a növények ciklikus mozgását figyelve rájöttek, hogy a fény kiiktatása lassítja vagy gyorsítja a mozgás ritmusát. Ezek után vizsgálni kezdték a glikoszintézis ütemét a májban, kimutatták a mellékvesehormon termelésének ritmikus ciklusait, felfedezték a méhek időmérő képességét, vizsgálták a madarak tájékozódását. A megfigyelések konklúziója, hogy az élő szervezetek érzékelik és mérik az időt, s különbözőképpen reagálnak annak változásaira. Élettevékenységüket összehangolják a belső és külső ritmikus változásokkal. A biológiai ritmusokkal számos tudományág foglalkozik. A kronobiológia a periodikusan változó tényezõk élõlényekre, élõlény-csoportokra vagy akár ökoszisztémákra gyakorolt hatását - annak mechanizmusát és következményeit - vizsgáló tudomány.

A kronobiológia a görög „chronos” szóból származik, mely időt jelent. A tudományág képviselői állítják, hogy az ember pillanatról pillanatra változik. Szervezetünkben minden életfolyamat – a hormontermelődéstől kezdve a szívdobogáson keresztül a vérnyomás szabályozásáig – egy bizonyos belső ritmust követ, s ez független alkati adottságainktól. Hiszen ezek az endogén ritmusok idősebbek, mint maga az emberiség.

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Tartalom

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról